2373023371 Λεωφόρος Ελευθερία Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής tserekasike@gmail.com
 
   
     
     
  Μεταφορά αδρανών υλικών
ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΚΕ | Χωματουργικές Εργασίες - Μεταφορά Αδρανών Υλικών - Οδικές Μεταφορές - Ανακύκλωση Χαλκιδική

Στην εταιρεία ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρίσιμη σημασία των αδρανών υλικών ως βασικών συστατικού σε κάθε οικοδομικό έργο. Είτε πρόκειται για άμμο, χαλίκι, ψιλοκοκκώδη υλικά είτε άλλα αδρανά υλικά, είμαστε εδώ για να τα μεταφέρουμε ασφαλώς και αποτελεσματικά προς τον προορισμό τους.

Η μεταφορά αδρανών υλικών απαιτεί εξειδικευμένα μέσα και τεχνική εμπειρία, και η εταιρεία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τον εκπαιδευμένο προσωπικό για να διασφαλίσει την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά. Είτε πρόκειται για μικρή παραγγελία είτε για μεγαλύτερο εργοτάξιο, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Εξυπηρετούμε τόσο μικρές επιχειρήσεις όσο και μεγάλες οικοδομικές εταιρείες, προσφέροντας τον ίδιο υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και φροντίδας σε κάθε πελάτη μας.

 
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ
 
 
     
 
  Άμμο
  Χαλίκι
  Ψιλοκοκκώδη υλικά
  Σκυρόδεμα
  Πέτρες και βράχους
  Χώματα
 
     
     
     
     
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και πολλές περιοχές της Μακεδονίας με μεταφορές αδρανών υλικών.  
     
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Στην εταιρεία μας, αναγνωρίζουμε την ουσιώδη σημασία της άμεσης και σωστής εξυπηρέτησης στον τομέα της μεταφοράς αδρανών υλικών. Καθώς τα αδρανά υλικά αποτελούν το θεμέλιο κομμάτι σε κάθε κατασκευτικό έργο, η επίδειξη επιδεξιότητας και αξιοπιστίας στη μεταφορά τους είναι απαραίτητη.

Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να προσφέρουμε άμεσες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, καθώς και για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά αδρανών υλικών.

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ