2373023371 Λεωφόρος Ελευθερία Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής tserekasike@gmail.com
 
   
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΚΕ | Χωματουργικές Εργασίες - Μεταφορά Αδρανών Υλικών - Οδικές Μεταφορές - Ανακύκλωση Χαλκιδική
 

Οι χωματουργικές εργασίες αποτελούν τον πυρήνα της δραστηριότητάς μας. Στην εταιρεία μας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών χωματουργικών εργασιών στην περιοχή της Χαλκιδικής και γενικότερα στη Μακεδονία. Οι χωματουργικές εργασίες μας περιλαμβάνουν εκσκαφές, εκβραχισμούς, κατεδαφίσεις, εκχωματώσεις, καθαρισμούς οικοπέδων και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας και ο εξοπλισμός μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε απαιτητική εργασία, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την ασφάλεια σε κάθε στάδιο του έργου. Σε κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους.

 
     
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
 
 
     
 
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμούς
  Κατεδαφίσεις
  Επιχωματώσεις
  Καθαρισμός Οικοπέδων
  Κατασκευή οδικών επιφανειών
 
     
     
     
     
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και πολλές περιοχές της Μακεδονίας με υψηλού επιπέδου Χωματουργικές εργασίες.  
     
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 

Η αμεσότητα και η σωστή εξυπηρέτηση είναι δύο από τις βασικές αξίες που διέπουν την παροχή των χωματουργικών εργασιών από την εταιρεία μας. Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να έχουν άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και γι' αυτό δεσμευόμαστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε αίτημα.

Οι χωματουργικές εργασίες απαιτούν επαγγελματική προσέγγιση και εξειδίκευση, και εμείς το γνωρίζουμε καλά αυτό. Οι εκπαιδευμένοι τεχνίτες μας είναι πάντα έτοιμοι να επιλύσουν τα ζητήματά σας και να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας όσο το δυνατόν συντομότερα. Είτε πρόκειται για μια μικρή εργασία εκσκαφής είτε για μια πιο σύνθετη χωματουργική πρόκληση, μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία μας.

 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ