2373023371 Λεωφόρος Ελευθερία Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής tserekasike@gmail.com
 
 
 
     
     
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΚΕ | Χωματουργικές Εργασίες - Μεταφορά Αδρανών Υλικών - Οδικές Μεταφορές - Ανακύκλωση Χαλκιδική

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΚΕ! Είμαστε μία δυναμική επιχείρηση που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά, στην όμορφη Χαλκιδική. Από την ιδρύση μας, αφιερωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα των χωματουργικών εργασιών, της μεταφοράς αδρανών υλικών, των οδικών μεταφορών και της ανακύκλωσης.

Με μια εμπειρία που αγγίζει τα χρόνια, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Μακεδονίας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις σας κατόπιν συνεννόησης.

 
     
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
 
 

Χωματουργικές Εργασίες
Οι χωματουργικές εργασίες που προσφέρει η εταιρεία ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ χαρακτηρίζονται από εξειδίκευση και εξαιρετική ποιότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες σε έργα οποιουδήποτε μεγέθους
 
   
   

Μεταφορά Αδρανών Υλικών
Η μεταφορά αδρανών υλικών από την εταιρεία ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ είναι γνωστή για την αξιοπιστία της, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά σε κάθε περίπτωση.
 
   
   

Οδικές Μεταφορές
Οι οδικές μεταφορές που προσφέρει η εταιρεία ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ διακρίνονται για την γρήγορη ανταπόκριση και την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο.
 
   
   

Ανακύκλωση 
Η υπηρεσία ανακύκλωσης της εταιρείας ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ προωθεί τη βιώσιμη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.
 
   
   
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ

  Εξειδίκευση
  Εξοπλισμός
  Άμεση ανταπόκριση
  Ποιότητα
  Ασφάλεια
  Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην επίλυση των αναγκών σας, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας.

 
 
 
     
     
     
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Εξυπηρετούμε άμεσα με τις υπηρεσίες μας όλη την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και όλες τις περιοχές της Μακεδονίας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ